Başlangıç Düzeyi Keman Eğitimi

MEB TAŞIMA YOLUYLA EĞİTİME ERİŞİM YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞTIR. YÖNETMELİĞE ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.

81 İl Valiliğine Covid-19 Tedbirleri Denetimi konulu genelge gönderildi. Genelgede, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere/kurallara uyulması ve vali/kaymakamların koordinasyonunda sürdürülen denetim faaliyetlerinin salgınla mücadelede büyük önem taşıdığı ifade edildi.

5, 6, 7 ve 8. Sınıf Düzeylerinde 2. Ünite Çalışma Fasikülleri Yayımlandı. İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Okul öncesi çocukları, öğretmen ve velilerin çocukluk çağı ile erişkinlikte kalıcı olabilen obezite ve diyabet başta olmak üzere çeşitli kronik hastalıklardan korunmada önemli olan sağlık beslenme / fiziksel aktivite davranışlarının  kazandırılması amacıyla  Sağlık Bakanlığı koordinasyonunda  "Okul  Öncesi  Öğretmenleri  için  Beslenme   ve  Fiziksel Aktive  Öğretmen Rehberi" hazırlanmış olup söz konusu  rehbere https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/okul-sagligi/liste/okul-oncesi-ogretmenleri-i-cin-beslenme-ve-fiziksel-aktivite-ogretmen-rehberi.html adresinden ulaşılabilmektedir.

Değerli öğretmenlerimiz, uzaktan eğitim sürecinde okula gelerek haftalık olarak gerçekleştirdiğimiz toplantılarda girişte bulunan Qr kodu okutmayı unutmayınız.

MEB ANAHTAR UYGULAMASI - MEB AJANDA UYGULAMASINA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ.

Meb ağı dışında da MEBBİS ve e-okul modüllerine kıstlamasız erişim için, DYS ye girebilmek için;

1. Telefonunza MEB ajanda uygulamasını (Android için Play Store den, İOS için App Store dan) yükleyiniz.

2. "MEBBİS" - "Kişisel Bilgiler modülü" - "Uygulama Şifreleri" - "MEB Ajanda" sekmesinde "şifre üret" butonunu kullanarak 16 haneli yeni şifre üretiniz.

3. Telefonunuzda MEB Ajanda uygulamasını çalıştırınız ve 16 haneli şifreyi giriniz.

Bu adımlardan sonra erişim sağlayabilir, evinizdeki internet üzerinden DYS ye girebilirsiniz.

İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN EK TEDBİRLER YAYINLANDI. EK TEDBİRLERE ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.

meb_iys_dosyalar/13/02/707137/dosyalar/2020_11/21181303_ek_tedbir.pdf