24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çocuğunuzun öğretmenine teşekkür etmek veya memnuniyetinizi dile getirmek için Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezini(444 06 32) arayarak teşekkür kaydınızı oluşturabilirsiniz. Oluşturulan teşekkür mesajları öğretmenlere yazılı olarak iletilmektedir.

Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda değerlendirme yapmak ve sınıf defterlerini işlemek üzere belirlenen plan ile öğretmenlerimiz haftarda 1 gün okula gelecektir.

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Açık Öğretim Lisesi İş Takvimi yayımlandı.Yayımlanan takvimde 2020 2021 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak olan açık lise sınav tarihleri de belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü 19.11.2020 tarihli yazısı gereği  Çelebi Kurs Merkezimizde devam etmekte olan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız 20 Kasım 2020 -04 Ocak 2021 tarihileri arasında ara verilmiştir.

Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, TRT Haber canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin soruları bugün saat 10.30'da yanıtladı.

Destek için TIKLAYINIZ

Zümre öğretmenlerimiz uzaktan eğitim sürecinde uzaktan eğitimi koordine ve planlama amacıyla haftanın en az bir günü okulda bulunacaklardır.